Cardio Solutions

Is een enthousiaste organisatie die zich toespitst op innovatieve en unieke producten met als focus het specialisme Cardiologie.

De medewerkers van CS hebben door hun jarenlange ervaring in de gezondheidszorg een goede kennis van de markt en zijn daarnaast breed bekend binnen de zorg.

Onze medewerkers zijn mede bepalend voor de uitstraling en invulling van CS, daarom durven we te zeggen dat we een uniek bedrijf zijn met een “Cardio Solutions” concept (Sales, Support en Service).

Door een nauwe samenwerking met de fabrikant als wel met onze bekende relaties (o.a. defensie, ambulancediensten, ziekenhuizen, privéklinieken) kan CS een concept aanbieden wat nauw aansluit op de wensen van de gebruikers en patiënten.

Naast de verkoop organisatie heeft CS zijn eigen service organisatie om ook na de aankoop van uw product de optimale performance te kunnen blijven bieden die op maat wordt aangeleverd. Wij bieden technici die gecertificeerd, opgeleid en indien gewenst 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Doelstelling CS: Transparant, betrouwbaar, toonaangevend met hoge kwaliteit in het vaandel!

Het “Cardio Solutions” concept is ook gericht op de ander. Naast de commerciële activiteiten, waar we natuurlijk ook geld aan willen en mogen verdienen, het plezier hebben in ons werk en balans in ons privé leven vinden wij dat anderen ook deze kansen moeten kunnen krijgen!

Daarom steunt CS graag projecten om de medemens een beter leven te bieden.