Door de jarenlange ervaring binnen de Medische Gezondheidszorg weten wij dat een goede ondersteuning en begeleiding op technisch gebied noodzakelijk, essentieel en veelal ook gewenst is. CS heeft technische service hoog in het vaandel staan.

Verkoopactiviteiten en technische service zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Producten die door CS worden verkocht vallen, indien gewenst door de afnemer, dan ook volledig onder beheer van de service organisatie die kwalitatief een hoogwaardig product levert in nauwe samenwerking met de fabrikant.

Onze technische service organisatie is in staat om de reparatie en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in eigen werkplaats of op locatie. Daarnaast geven wij advies, trainingen en denken wij graag mee om klant specifieke oplossingen te creëren. Tevens bieden wij ondersteuning aan fabrikanten en eindgebruikers in de vorm van detachering/derde partij onderhoud.

Voor Ambu BV zijn wij service partner en voeren reparaties en onderhoud uit zowel op locatie als in onze eigen werkplaats. Sinds 1 januari 2013 zijn wij ook exclusief service partner voor Ambu op het gebied van de Cardiac Care.

Vraag eens geheel vrijblijvend naar onze mogelijkheden op het gebied van een onderhoudscontract.

Om onze service te kunnen blijven garanderen zijn wij, onder vooraf overeengekomen en vastgestelde condities, 24/7 bereikbaar voor dringende technisch medische calamiteiten op telefoonnummer 085-2100525.

ambuman2